Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Tasarruf sahaı koskocamanlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz değişik bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Yangın bapsı acil çıkış bağırsakin kullanılacaksa o hin lazım koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Hassaten, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Projeye en yaraşır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı muhik kolaylıkla oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike durumunda binayı Yangın Kapısı kısa Yangın Merdiveni Kapısı sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları mimarilmaktadır.

Camlı yangın bapları veya ürkü barlı yangın kapıları öbür yangın bapsı türleri arasındadır.

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve ayaında tek üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılması gerekir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı beniâdem yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne namuslu açılacak şekilde ayarlamaktadır.

çarkıt örgülarda ve yangın merdiveni düzlükı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına imkân vermektedir. 

Yangın merdivenleri, ivedi durumlarda insanların yaşamını tehlikeye atmadan hızlı bir şekilde tahliyesini hazırlamak kucakin ciddi öneme sahiptir. Şehirleşme artmaya devam ederken, binalarda ve işyerlerinde yangın merdivenlerinin önemi yadsısalat.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu Yangın Merdiveni Kapısı da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz yüksek mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page